VREME INSTABILĂ în următoarele zile. Regiunile în care vor cădea ploi cu descărcări electrice şi ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:

Mâine, în nordul şi centrul ţării vor cădea ploi cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca meteorologii anunţă 22 de grade Celsius, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra 24 de grade, iar la Tiraspol 25. La Leova sunt prognozate 26 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 27 de grade Celsius.

În Capitală, noaptea se vor înregistra 18 grade, iar mâine vor fi 25. Zilele următoare se prevede vreme instabilă, pe alocuri sunt posibile ploi. Ziua valorile din termometre vor oscila între 23 şi 31 de grade, iar noaptea, între 13 şi 18.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid, termometrele vor indica 38 de grade Celsius, în timp ce la Paris şi la Roma, 36. La Londra se vor înregistra 32 de grade, iar la Berlin 29.

La Viena, la Praga şi la Belgrad se anunţă 31 de grade, iar la Varşovia şi Budapesta se aşteaptă 23, respectiv 29 de grade Celsius. În Capitala României maxima va ajunge la 25 de grade, la Atena la 34, iar la Ankara până la 31. La Kiev se vor înregistra 24 de grade, iar în capitala Rusiei va ploua şi vor fi 21 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu