Vreme instabilă în următoarele zile. Ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:

Mâine în ţară cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 25 de grade Celsius, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra 27 de grade. La Tiraspol şi Comrat se aşteaptă 28 de grade, iar la Leova şi Cahul, maxima va ajunge la 29.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 14 grade, iar mâine vor fi 28. În următoarele zile se anunţă vreme instabilă. Maximele vor oscila între 16 şi 28 de grade, iar minimele între 4 şi 15.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. În unele regiuni va ploua. La Madrid, termometrele vor indica 25 de grade, iar la Paris vor fi 16. La Londra se vor înregistra 14 grade, iar la Berlin va fi cu unul mai puţin. În capitala Italiei sunt prognozate 24 de grade. La Viena sunt anunţate 18, iar la Praga şi Varşovia vor fi 17.

La Budapesta se aşteaptă 24 de grade, iar la Belgrad, 28. La Bucureşti, maxima va fi de 30 de grade, iar la Atena va fi cu unul mai puţin. La Ankara va fi cer senin şi temperaturile nu vor depăşi 27 de grade Celsius. La Kiev şi Moscova termometrele vor indica 23, respectiv, 15 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu