Vreme INSTABILĂ în următoarele zile. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca meteorologii anunţă 22 de grade Celsius, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra 24 de grade, la Tiraspol 25. La Leova se aşteaptă 26 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 27 de grade Celsius.

În Capitală, noaptea se vor înregistra 13 grade, iar mâine vor fi 25 de grade. În următoarele zile se va menţine vreme instabilă. Maximele vor oscila între 26 și 31 de grade, iar minimile între 12 şi 17 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 37 de grade Celsius, iar la Paris 27. La Londra se vor înregistra 24 de grade, iar la Berlin vor fi 22 grade. La Roma se anunţă 31 de grade. La Viena şi Belgrad sunt prognozate 26 de grade, iar la Budapesta cu un grad mai mult.

La Praga se aşteaptă 23 de grade, iar la Varşovia 21 de grade. La Bucureşti vor fi 24 de grade. La Atena temperatura aerului nu va depăşi 28 de grade, iar la Ankara maxima va fi de 29 de grade. La Kiev vor fi valori de 23 de grade, iar la Moscova se anunţă 20 de grade însoţite de ploi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu