Vreme frumoasă şi temperaturi de până la 30 de grade ne aşteaptă în următoarele zile

Embed:

Mâine se prevede cer senin. Vântul va sufla slab din sud-est . La Briceni și Soroca se vor înregistra 26 de grade. La Bălți vor fi 27 de grade, iar la Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol sunt prognozate 29 de grade, iar la Leova vor fi 30 de garde. La Comrat şi Cahul maximele vor fi de 31 de grade Celsius.

La noapte, în Chişinău, termometrele vor indica 13 grade. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală vor fi 29 de grade Celsius. În zilele următoare cerul va fi parţial senin, cu temperaturi de până la 30 de grade. Duminică meteorologii promit ploi cu descărcări electrice.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va senin. La Madrid şi Roma sunt prognozate 21 de grade Celsius, iar la Paris va fi cu două grade mai puţin. La Berlin se vor înregistra 18 grade, iar la Londra 17 grade Celsius.

La Viena sunt posibile ploi şi se aşteaptă 26 de grade, iar la Praga vor fi 21. La Belgrad meteorologii anunţă până la 30 de grade Celsius, iar la Budapesta va fi cu un grad mai puţin.

La Varşovia sunt anunţate temperaturi de 22 de grade Celsius. La Ankara şi Kiev mercurul din termometre va indica 29 de grade, iar la Bucureşti va fi cu un grad mai mult. La Atena se aşteaptă 26 de grade Celsius şi sunt posibile ploi. La Moscova vor fi 22 de grade Celsius, iar ceru va fi înnorat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu