Vreme frumoasă și cer variabil în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Mâine, cerul va fi variabil, iar precipitaţii nu se prevăd. Vântul va sufla slab din sud-est. La Briceni și Soroca vor fi 20 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult.

La Orhei se vor înregistra 22 grade, iar la Tiraspol - 23 grade. La Leova sunt prognozate 24 grade, iar la Comrat şi Cahul termometrele vor indica 25 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi 13 grade, iar mâine se vor înregistra 23 grade Celsius. În următoarele zile, temperaturile vor începe să scadă treptat. Precipitaţii nu se prevăd.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 11 grade Celsius. La Paris sunt prognozate 9 grade, iar la Londra va fi cu un grad mai mult şi va ploua.

La Berlin maxima va fi de 20 de grade. La Roma meteorologii anunţă ploi şi 18 grade în termometre. La Budapesta vor fi 20 de grade, iar la Varşovia şi Belgrad va fi cu un grad mai mult.

La Viena şi Praga vor fi valori de până la 18 grade. La Atena termometrele vor arăta 23 de grade, iar la Bucureşti cu un grad mai mult. La Ankara sunt prognozate 22 de grade. În timp ce la Kiev vor fi 17 grade, la Moscova termometrele nu vor indica mai mult de 2 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu