Vreme frumoasă și cer variabil în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în toată țara cerul va fi variabil, iar precipitaţii nu se prevăd. Vântul va sufla moderat din nord-est. La Briceni şi Soroca vor fi 17 grade, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult.

La Tiraspol se vor înregistra 19 grade Celsius, iar la Leova vor fi 20. La Comrat sunt anunţate 21 de grade, iar la Cahul maximele vor fi de 22 de grade Celsius.

În Capitală, pe timp de noapte vor fi 9 grade Celsius, iar mâine vor fi 19 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se menţine caldă. Cerul va fi variabil, iar maximele vor fi de 21 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid maxima va fi de 21 de grade Celsius şi va ploua cu descărcări electrice. La Paris şi Roma termometrele vor înregistra 25 de grade Celsius.

La Londra se aşteaptă cer variabil şi 22 de grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai mult. La Viena sunt anunţate 23 de grade, iar la Praga 22 de grade Celsius. La Varşovia maxima va fi de 19 grade.

La Budapesta vor fi 24 de grade, iar la Belgrad 25 de grade. În Capitala României se așteaptă valori de 21 de grade. La Atena şi Ankara vor fi 23 de grade Celsius. La Kiev sunt prognozate 17 grade, iar la Moscova se vor înregistra 13 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu