Vreme frumoasă şi cer variabil în toată ţara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, în toată țara, vremea va fi determinată de influenţa unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Vântul va sufla din sud-est slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 27 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se așteaptă 29 de grade, iar la Leova şi Tiraspol vor fi 30 de grade. La Comrat și Cahul de termometrele vor indica valori de 32 de grade.

Mâine, în Capitală se vor înregistra 29 de grade Celsius, iar noaptea termometrele vor indica până la 17 grade. În următoarele zile vremea se va menține caldă. De săptămâna viitoare temperaturile vor scădea treptat.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Ankara vor fi 34 de grade Celsius, iar la Atena cu un grad mai puţin. La Londra va ploua şi vor fi 18 grade. Vremea se răceşte la Paris, unde valorile vor fi 21 de grade. La Roma şi Bucureşti sunt anunţate maxime de 31 de grade, iar la Viena vor fi 29 de grade Celsius. La Praga şi Varşovia vor cădea precipitaţii cu descărcări electrice, iar termometrele vor indica 26 şi respectiv 32 de grade.La Budapesta şi Belgrad cerul va fi variabil şi sunt aşteptate temperaturi de 32 de grade. La Kiev termometrele vor arăta 27 de grade, iar la Moscova va fi senin şi maximele nu vor depăşi 23 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu