Vreme frumoasă în toată țara şi maxime de până la 30 de grade Celsius

Embed:

Mâine cerul va fi variabil şi vor cădea ploi cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-est, slab la moderat. La Briceni vor fi 26 de grade, iar la Soroca şi Bălți se vor înregistra 27 de grade. La Orhei vor fi 28 de grade. La Tiraspol meterologii prognozează 29 de grade. La Leova mercurul din termometre va urca până la 30 de grade, iar la Comrat şi Cahul vor fi 31 de grade.

Mâine în Chişinău se vor înregistra 29 de grade Celsius, iar cerul va fi senin. În următoarele zile maximele vor urca până la 35 de grade, izolat vor cădea ploi cu descărcări electrice.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Roma şi Madrid vor fi 34 şi, respectiv, 36 de grade Celsius. La Londra vor fi 30 de grade, iar la Paris cerul va fi variabil şi se vor înregistra 32 de grade. La Berlin mercurul din termometre va indica 32 de grade.

La Viena maximele vor urca până la 28 de grade Celsius şi vor cădea ploi cu descărcări electrice. La Praga sunt anunţate 31 de grade, iar la Budapesta va fi 31 de grade. La Varşovia se vor înregistra 28 de grade şi sunt anunţate ploi cu descărcări electrice. La Bucureşti vor cădea ploi de descărcări electrice şi se vor înregistra valori de 27 de grade. La Atena sunt anunţate 31 de grade, iar la Ankara cu un grad mai puţin.

La Moscova şi Kiev va ploua şi vor fi 23 şi respectiv 27 de grade Celsius

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu