Vreme frumoasă în toată ţara. Ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab din Vest. La Briceni și Soroca vor fi 14 grade Celsius, iar la Bălți și Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol şi Leova maxima va fi de 17 de grade. La Comrat se aşteaptă 18 grade, iar la Cahul termometrele vor indica 19 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi şase grade, iar mâine 16 grade Celsius. În următoarele zile vremea va fi caldă. Meteorologii anunță maxime de până la 22 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 28 de grade Celsius. La Roma se așteaptă 27 de grade. La Paris termometrele vor indica 21 grade, iar la Londra vor fi 18 grade. La Berlin sunt prognozate 15 grade, iar cerul va fi variabil.

La Viena şi Budapesta vor fi 17 grade Celsius. La Belgrad termometrele vor arăta 19 grade Celsius. La Praga se aşteaptă până la 16 garde, iar la Varșovia vor fi 14 grade. La Atena maxima va fi de 26 de grade, iar la București 20 de grade. La Ankara au fost anunțate 24 de grade. La Kiev vor fi 11 grade Celsius, iar la Moscova se anunţă 9 grade în termometre. În ambele capitale va ploua slab.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu