Vreme frumoasă în toată ţara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 22 de grade, iar la Bălţi, cu unul mai mult. La Orhei sunt prognozate 24, la Tiraspol, 25, iar la Leova, 26. La Comrat şi Cahul, maxima va ajunge până la 27 de grade.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 13 grade, iar mâine vor fi 25. În următoarele zile, termometrele vor indica ziua între 26 şi 29 de grade, iar noaptea vor varia între 12 şi 16.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 28 de grade, iar la Roma, 30. La Paris se vor înregistra 18 grade, iar la Londra, cu unul mai puţin. La Berlin va ploua, meteorologii anunţă 21 de grade. La Viena şi Varşovia, termometrele vor indica 27 de grade, în timp ce la Belgrad se aşteaptă cu unul mai mult. La Praga sunt prognozate 22, iar la Budapesta, 26. Tot 26 de grade se vor înregistra şi în capitala României, 30 la Atena şi 28 în capitala Turciei. La Kiev, maxima va ajunge la 23 de grade Celsius, iar la Moscova, nu mai mult de 18.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu