Vreme frumoasă în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, în toată țara, cerul va fi variabil. Vântul va sufla din nord slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 27 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se așteaptă 29 de grade, iar la Tiraspol 30 de grade. La Leova maxima va fi de 31 de grade, iar la Comrat și Cahul - de 32 de grade.

Mâine, în Capitală se vor înregistra 31 de grade Celsius, iar noaptea termometrele vor indica până la 18 grade. În următoarele zile vremea se va menține caldă. Meteorologii prognozează cer variabil și maxime de până la 34 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 34 de grade Celsius, iar la Paris şi Berlin se aşteaptă 30 de grade.
La Roma, termometrele vor indica 32 de grade, iar la Viena cu un grad mai mult. La Londra maxima va fi de 26 de grade. La Budapesta și Belgrad sunt prognozate 33 şi respectiv 34 de grade. La Praga vor fi 32 de grade și nori pe cer, iar la Varșovia 26 de grade. La București, Atena şi Ankara se așteaptă valori de 32 de grade. La Kiev termometrele vor arăta 24 de grade, iar la Moscova maximele nu vor depăşi 19 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu