Vreme frumoasă în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine în toată țara cerul va fi variabil. Vântul va sufla din sud, slab la moderat. La Briceni şi Soroca vor fi 29 de grade Celsius. La Bălţi şi Orhei sunt prognozate 30 de grade. La Tiraspol termometrele vor indica 32 de grade Celsius, iar la Leova şi Comrat vor fi 33 de grade. La Cahul vor fi valori de 34 de grade.

Mâine în Capitală, vor fi 32 de grade Celsius în timpul zilei, iar noaptea 18 grade. În următoarele zile, vremea se va menține caldă. Temperaturile vor ajunge până la 33 de grade.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid sunt anunţate maxime de 36 de grade Celsius. La Roma sunt prognozate 30 de grade, iar cerul va fi variabil.

La Paris se vor înregistra până la 28 de grade, iar la Londra vor fi 24 de grade. La Viena şi Belgrad termometrele vor indica 28 de grade. La Praga şi Varşovia se așteaptă valori de 25 de grade, iar la Budapesta 29 de grade Celsius.

La Bucureşti şi Atena termometrele vor arăta 33 de grade, iar la Ankara cu un grad mai puţin. La Kiev se vor înregistra 32 de grade, iar la Moscova temperaturile vor ajunge la 29 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu