Vreme frumoasă în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, în toată țara vremea va fi determinată de influenţa unei de aer cu presiunea atmosferică normală. Vântul va sufla din Sud, slab la moderat. La Briceni şi Soroca vor fi 28 de grade Celsius. La Bălţi sunt prognozate 29 de grade, iar la Orhei maxima va fi de 31 de grade. La Tiraspol şi Leova, termometrele vor indica 32 de grade Celsius. La Comrat şi Cahul vor fi valori de 33 de grade.

La noapte, în Capitală, vor fi 17 grade, iar ziua vor fi 31 de grade. În următoarele zile, vremea se va menține caldă. Marți, temperaturile vor ajunge până la 33 de grade.

Mâine, în cea mai mare a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt anunţate maxime de 34 de grade Celsius. La Roma sunt prognozate 32 de grade şi cer senin, iar la Paris vremea se răceşte simţitor şi vor fi 24 de grade şi precipitaţii. Şi la Londra sunt prognozate ploi şi maxime de până la 24 de grade Celsius, iar la Berlin 32 de grade. La Bucureşti şi Viena termometrele vor arăta 33 de grade, iar la Budapesta cu un grad mai mult. La Praga se așteaptă valori de 33 de grade, iar la Belgrad 34 de grade Celsius. La
Varșovia sunt anunţate 30 de grade, iar la Ankara temperaturile vor fi de până 29 de grade. La Atena cerul va fi senin şi maxima va ajunge la 33 de grade. La Kiev se vor înregistra 29 de grade, iar la Moscova temperaturile scad până la 23 de grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu