Vreme frumoasă în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine cerul va fi variabil. Vântul va sufla din Nord, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 27 de grade Celsius, iar la Bălți se vor înregistra 28 de grade. La Orhei vor fi 29 de grade.

La Tiraspol meterologii prognozează 30 de grade. La Leova mercurul din termometre va urca până la 31 de grade, iar la Comrat şi Cahul vor fi 32 de grade.

Mâine în Chişinău se vor înregistra 30 de grade Celsius. În următoarele zile maximele vor urca până la 34 de grade, izolat vor cădea ploi cu descărcări electrice.

Mâine în cea mai mare a Europei cerul va fi senin. La Madrid şi Roma vor fi 34 de grade Celsius. La Londra şi Paris se vor înregistra 28 şi respectiv 31 de grade. La Berlin mercurul din termometre va indica 29 de grade.

La Viena maximele vor urca până la 29 de grade. La Praga sunt anunţate 25 de grade, iar la Budapesta va fi 30 de grade. La Varşovia se vor înregistra 29 de grade, iar cerul va fi variabil.

La Bucureşti vor cădea ploi de descărcări electrice şi se vor înregistra valori de 27 de grade. La Atena sunt anunţate 31 de grade, iar la Ankara cu un grad mai mult. La Moscova şi Kiev va ploua şi vor fi 22 şi respectiv 25 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu