Vreme frumoasă în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine în toată ţara cerul va fi variabil, izolat vor cădea ploi cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-est, slab la moderat. La Briceni şi Soroca vor fi 30 de grade, iar la Bălţi cu un grad mai cald. La Orhei maximele vor indica 31 de grade. La Tiraspol meterologii prognozează 33 de grade. La Leova mercurul din termometre va urca până la 33 de grade, iar la Comrat şi Cahul vor fi 34 de grade.

Mâine în Chişinău se vor înregistra 32 de grade Celsius, iar meteorologii prognozează cer variabil. Noaptea termometrele vor indica 22 de grade. În următoarele zile maximele vor fi de până la 33 de grade.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Roma maximele vor fi de 36 de grade Celsius, iar la Paris temperaturile scad până la 29 de grade. La Londra ceru va fi variabil şi se va înregistra 25 de grade. La Berlin mercurul din termometre va indica 35 de grade.

La Viena maximele vor fi de până la 33 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil. La Praga cerul va fi senin şi sunt anunţate 35 de grade, iar la Budapesta sunt prognozate 32 de grade şi ploi cu descărcări electrice. La Varşovia vor fi 32 de grade, iar la Bucureşti maximele vor fi de 29 de grade Celsius.

La Atena şi Ankara sunt prognozate 31 şi respectiv 34 de grade, izolat vor cădea ploi. La Moscova se anunţă temperaturi de 26 de grade şi cer senin. La Kiev va ploua şi vor fi 29 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu