Vreme frumoasă de Ziua Oraşului. Câte grade vor înregistra termometrele

Embed:
Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 20 de grade, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 22 de grade, iar la Tiraspol-23 de grade Celsius. La Leova sunt anunţate 24 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va fi de 25 de grade.

În Capitală, în această noapte, vor fi nouă grade, iar pentru mâine sunt prognozate 23 de grade Celsius. În următoarele zile vremea se va menţine caldă. Ziua termometrele vor indica între 22 şi 24 de grade, iar noaptea vor arăta între şapte și 11 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, Paris şi Roma se aşteaptă 25 de grade. La Londra va ploua şi se vor înregistra 16 grade Celsius, în timp ce la Berlin se anunţă 21 de grade. La Viena nu va fi mai cald de 19 de grade, iar la Praga, Varşovia şi Budapesta maxima va fi de 23 de grade Celsius. La Belgrad se aşteaptă 28 de grade, iar la Bucureşti vor fi 25 de grade Celsius. La Atena va fi cald, cu valori de până la 28 de garde, iar la Ankara se vor înregistra 25 de grade. La Kiev şi Moscova se anunţă 22 şi, respectiv, 14 grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu