Vreme frumoasă cu cer variabil în toată Moldova. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, vom avea parte de cer variabil. Vântul va sufla slab din nord-vest moderat, pe alocuri cu intensificări. La Briceni și Soroca vor fi 12 grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei va fi cu un grad mai mult.

La Tiraspol vor fi 15 grade, iar la Leova se vor înregistra 16 grade. La Cahul şi Comrat maxima din termometre va urca până la 17 grade.

La noapte, în Chişinău, se vor înregistra două grade Celsius. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală vor fi maxime de 15 grade Celsius. În următoarele zile, vom avea parte de vreme cu caracter variabil, cu maxime de până la 20 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid şi Londra, sunt prognozate 13 grade celsius. În Capitala Franţei mercurul din termometre va urca până la 16 grade.

La Berlin se vor înregistra 17 grade Celsius, iar la Roma vor fi 21 grade în termometre. În capitala Poloniei vor fi şapte grade celsius, însoţite de lapoviţă. La Praga maxima va fi de 15 grade.

La Viena şi Budapesta mercurul din termometre va indica 18 grade, iar la Belgrad vor fi 22 grade, cu cer senin. La Atena se aşteaptă maxime de 20 de grade. În capitala Turciei vor fi 14 grade, iar la București sunt prognozate 17 grade. La Kiev vor fi 11 garde, iar la Moscova termometrele vor înregistra patru grade cu plus.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu