Vreme FRIGUROASĂ şi precipitaţii în următoarele zile. Ce temperaturi ne aşteaptă

Mâine, izolat vor cădea precipitaţii slabe. La Briceni și Soroca se vor înregistra 7 grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol maxima va fi de 10 grade. La Leova se așteaptă 11 grade, iar la Comrat și Cahul sunt anunţate 12 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi şase grade, iar mâine 10 grade. În următoarele zile vremea continuă să se răcească. Ziua, termometrele vor indica între şase şi 12 grade. Noaptea se vor înregistra între minus două grade şi plus un grad Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor arăta 21 de grade. La Paris vor fi 9, iar la Londra 12. La Berlin sunt anunţate opt grade, iar la Roma se va încălzi până la 22 de grade.

La Viena şi Varşovia sunt prognozate opt grade, iar la Praga va fi cu un grad mai puţin. La Budapesta se aşteaptă 10 grade. La Belgrad maxima va fi de 13 grade. În capitala României vor fi 10 grade, însoţite de precipitaţii. La Atena se vor înregistra 24 de grade, iar la Ankara 20. La Kiev cerul va fi acoperit de nori, iar termometrele vor indica 6 grade. La Moscova va ninge slab şi vor fi zero grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu