Vreme foarte călduroasă. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Codul galben de pericol de incendii a fost prelungit până în 18 septembrie, din cauza lipsei de precipitaţii. Mâine, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 25 de grade, iar la Bălţi, cu unul mai mult. La Orhei sunt prognozate 27, iar la Tiraspol, 28. La Leova, meteorologii anunţă 29 de grade, iar la Comrat şi Cahul, maxima va ajunge până la 30.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 14 grade, iar mâine vor fi 28 de grade Celsius. În următoarele zile, maximele vor oscila între 26 şi 29 de grade, iar minimele, între 8 şi 11.

Mâine, în Europa, cerul va fi variabil. La Madrid şi Paris, termometrele vor indica 30 de grade. La Londra se aşteaptă 24 de grade, în timp ce la Berlin va fi cu unul mai puţin. La Roma, maxima va fi de 32 de grade Celsius. La Viena şi Varşovia se vor înregistra 24 de grade, iar la Praga vor fi 22. La Budapesta se aşteaptă 26 de grade, iar la Belgrad, Bucureşti şi Kiev vor fi 28 de grade Celsius. La Atena va fi cer senin şi 31 de grade. La Ankara se anunţă 27 de grade, iar la Moscova, 26.

Lasă un comentariu