Vreme foarte călduroasă. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Codul galben de caniculă rămâne valabil şi pentru 14 august. Mâine, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca sunt prognozate 31 de grade, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se aşteaptă 33 de grade, la Tiraspol, 34, iar la Leova 35. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge până la 36 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 20 grade, iar mâine vor fi 34. În următoarele zile, temperaturile vor scădea. Potrivit meteorologilor, ziua maximele vor oscila între 26 şi 30 de grade, iar noaptea între 13 şi 19.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 34 de grade. La Paris şi Berlin vor fi 22 de garde, iar la Londra va ploua şi vor fi 18 grade Celsius. La Roma se aşteaptă 32 de grade. La Viena termometrele vor indica 25 de garde, iar la Praga se vor înregistra 35 de grade Celsius. La Varşovia şi Budapesta sunt anunţate 20 de garde Celsius, iar la Belgrad-25 de grade Celsius. În capitala României meteorologii prognozează 33 de garde. La Atena maxima va fi de 36 de garde, în timp ce la Ankara va fi cu un grad mai mult. La Kiev se aşteaptă 32 de grade, iar la Moscova nu va fi mai cald de 24 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu