Vreme extremă în următoarele zile. Călduri toride, dar şi ploi torenţiale

Embed:

Mâine, în nordul şi centrul ţări cerul va fi variabil, iar în sudul ţării va ploua cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca meteorologii anunţă 27 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 29 de grade, iar la Tiraspol 30. La Leova se anunţă 31 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 32 de grade Celsius.

În Capitală, noaptea se vor înregistra 18 grade, iar mâine vor fi 30 de grade. Zilele următoare sunt aşteptate ploi însoţite de descărcări electrice. Maximele vor oscila între 23 și 32 de grade, iar minimile între 14 şi 19 grade Celsius. 

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 38 de grade Celsius, în timp ce la Paris vor fi 28. La Londra se vor înregistra 24 de grade, iar la Berlin 27. La Roma se anunţă 34 de grade şi cer senin.

La Viena şi Praga vor fi câte 28 de grade, iar la Varşovia-29 de grade Celsius. 34 de grade sunt prognozate la Belgrad, iar câte 33 la Budapesta şi Bucureşti. La Atena nu va fi mai cald de 28 de grade, iar la Ankara se aşteaptă cu un grad mai mai puţin. La Moscova se vor înregistra 22 grade, însoţite de precipitaţii, iar la Kiev maxima va fi de 28 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu