VREME DE WEEKEND: Ploi cu descărcări electrice. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, în toată ţara sunt prognozate ploi, posibil cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 20 de grade Celsius, la Bălţi 21 de grade, iar la Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol vor fi 23 ge grade Celsius. La Leova se aşteaptă 24 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 25 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi, se aşteaptă ploi, termometrele vor indica 23 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va menține caldă, dar vor cădea ploi cu descărcări electrice. Ziua temperaturile vor oscila între 20 și 32 de grade, iar noaptea vor varia între 10 şi 18 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, în unele regiuni va ploua. La Madrid termometrele vor indica 26 de grade Celsius, la Paris vor fi 22, iar la Londra cu un grad mai puţin. La Berlin şi la Roma se vor înregistra 19 şi, respectiv, 23 de grade Celsius, pe când la Viena va fi cu un grad mai cald. La Praga şi la Varşovia se aşteaptă 21 de grade, în timp ce la Budapesta şi la Belgrad se anunţă 23 de grade Celsius.

23 de grade sunt prognozate şi la Bucureşti şi Kiev, pe când la Atena vor fi 26 de grade.La Moscova şi la Ankara maxima va ajunge la 21 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu