VREME DE WEEKEND: În mai multe zone ale ţării vor cădea precipitaţii

Embed:

Astăzi, în cea mai mare partea ţării vor cădea precipitaţii. La Briceni și Soroca meteorologii anunţă 27 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 29 de grade, iar la Tiraspol 30. La Leova vor fi 31 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 32 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi vor fi 30 de grade. Zilele următoare sunt aşteptate ploi însoţite de descărcări electrice. Maximele vor oscila între 28 și 32 de grade, iar minimile între 16 şi 19 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 38 de grade Celsius, iar la Paris vor fi 27. La Londra se vor înregistra 23 de grade, iar la Berlin 29. La Roma se anunţă 33 de grade. La Viena şi Budapesta vor fi câte 33 de grade Celsius.

La Praga sunt prognozate 31 de grade, iar la Varşovia 28. La Belgrad maxima va ajunge la 34 de grade, iar la Bucureşti cu trei grade mai puţin. La Atena nu va fi mai cald de 32 de grade. La Ankara se aşteaptă 29 de grade, iar la Kiev 26. La Moscova se vor înregistra 19 grade Celsius, însoţite de precipitaţii.

Lasă un comentariu