METEO 29 septembrie: Cer variabil şi vreme rece. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Astăzi cerul va fi variabil, ziua pe arii extinse va ploua slab, iar vântul va sufla izolat cu intensificări. La Briceni şi Soroca se așteaptă 15 grade. La Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei vor fi 16. La Tiraspol şi Leova sunt prognozate 18 de grade. La Comrat și Cahul termometrele vor indica 19 grade Celsius.

În Capitală astăzi se așteaptă 18 grade Celsius. În următoarele zile, se vor înregistra maxime de până la 19 grade, va ploua.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 30 de grade. La Paris sunt anunţate 18 grade. La Londra vor fi 17 grade, iar la Berlin 15. La Roma vremea va fi frumoasă cu maxime de 28 de grade. La Viena va ploua, iar termometrele vor indica 15 grade. La Praga meteorologii anunţă 13 grade, iar la Varşovia va fi cu un grad mai cald. La Budapesta sunt prognozate 17 grade, însoţite de precipitaţii. La Belgrad, Bucureşti şi Atena se anunţă câte 21 de grade. La Ankara cerul va fi senin, iar termometrele vor indica 28 de grade. La Kiev vor fi 13 grade, iar la Moscova 10 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu