VREME DE WEEKEND. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. La Briceni și Soroca vor fi 25 de grade Celsius, iar la Bălți se vor înregistra 26 de grade. La Orhei sunt anunţate 27 de grade Celsius. La Tiraspol meterologii prognozează 28 de grade. La Leova mercurul din termometre va urca până la 29 de grade, iar la Comrat şi Cahul vor fi 30 de grade.

Astăzi în Chişinău se vor înregistra 28 de grade Celsius. În următoarele zile maximele vor urca până la 32 de grade, izolat vor cădea ploi cu descărcări electrice.

Astăzi în cea mai mare a Europei cerul va fi senin. La Madrid şi Roma sunt prognozate 32 de grade Celsius. La Paris şi Londra se vor înregistra 26 de grade, iar la Berlin mercurul din termometre va indica 28 de grade. La Viena maximele vor urca până la 27 de grade şi sunt aşteptate ploi cu descărcări electrice.

La Praga sunt anunţate 28 de grade, iar la Budapesta va fi cu un grad mai mult. La Varşovia se vor înregistra 26 de grade, iar cerul va fi senin. La Bucureşti vor cădea ploi cu descărcări electrice şi se vor înregistra valori de 30 de grade. La Atena sunt anunţate 35 de grade, iar la Ankara 31. La Kiev şi Moscova va ploua şi vor fi 26 şi respectiv 27 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu