Vreme capricioasă în toată ţara! Câte grade vor indica termometrele

Mâine, cerul va fi noros, izolat va ninge slab şi se va forma gheţuş. Codul galben de lapoviţă rămâne valabil. La Briceni şi Soroca meteorologii au prognozat minus cinci grade, iar la Bălţi şi Orhei vor fi minus patru grade. La Tiraspol şi Leova se aşteaptă minus două grade, iar la Comrat şi Cahul se vor înregistra zero grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se aşteaptă minus şapte grade Celsius, iar mâine se va înregistra minus trei Celsius. În următoarele zile, se vor înregistra maxime de până la plus nouă grade. Pe timp de noapte temperaturile vor coborî până la minus şapte grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se anunţă 19 grade, iar în capitala Franţei 15 grade. La Londra se vor înregistra 14 grade, iar la Berlin şase. La Roma termometrele vor indica nouă grade. La Viena şi Budapesta vor fi trei grade, iar la Praga va fi cu un grad mai puţin. La Varşovia meteorologii prognozează zero grade, iar la Belgrad se aşteaptă un grad Celsius. În capitala României termometrele vor coborî până la minus un grad. La Atena şi Ankara maxima va fi de 10 grade. La Kiev şi Moscova meteorologii au anunţat minus două grade şi, respectiv, minus patru grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu