Vreme caniculară la mijloc de august. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine în toată țara cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca vor fi 28 de grade Celsius, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se așteaptă 30 de grade, iar la Tiraspol - 31 de grade. La Leova maxima va fi de 32 de grade, iar la Comrat și Cahul se vor înregistra 33 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, sunt anunţate 17 grade, iar mâine 31 de grade Celsius. În următoarele zile vremea se va menține caldă. Meteorologii prognozează cer variabil și maxime de până la 33 de grade.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid se vor înregistra 34 de grade Celsius, iar la Roma cu două grade mai puțin. La Paris se așteaptă 27 de grade, iar la Berlin 26. La Londra maxima va fi de 25 de grade. La Budapesta și Belgrad sunt prognozate de 34 de grade, iar în capitala Austriei cu două grade mai puțin. La Praga vor fi 29 de grade și cer înnorat, iar la Varșovia 25 de grade.

La București și Atena se așteaptă 32 de grade, iar la Ankara cu unul mai puțin. La Kiev termometrele vor arăta 29 de grade, iar la Moscova sunt prognozate ploi cu descărcări electrice și 23 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu