VREME CANICULARĂ în toată ţara! Codul Galben de caniculă a fost prelungit

Embed:
Astăzi, meteorologii prognozează vreme caniculară, iar avertizarea cod galben rămâne în vigoare până în data de 23 iunie. În nordul şi centrul ţării vor cădea ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 30 de grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra 32 de grade. La Tiraspol, Leova, Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 33.

În Capitală, astăzi se aşteaptă 32 grade Celsius. În următoarele zile cerul va fi variabil. Ziua, temperaturile vor oscila între 28 și 32 de grade, iar noaptea vor varia între 17 şi 20.

Astăzi, în cea mai mare pare a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, termometrele vor indica 33 de grade Celsius, iar la Paris, 25. La Londra se vor înregistra 21 de grade. La Roma vor fi 30, iar la Berlin sunt anunţate 24 de grade. La Viena şi Varşovia se aşteaptă 26 de grade, iar la Budapesta cu trei mai mult. La Praga temperatura va fi de 23 de grade, iar la Belgrad, de 32. La Bucureşti sunt prognozate 31 de grade şi ploi cu descărcări electrice. La Kiev, maxima va fi de 33 de grade, iar la Moscova va fi cu unul mai puţin. La Atena şi Ankara se aşteaptă cer variabil şi vor fi 34, respectiv, 28 de grade.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu