VREME CANICULARĂ în septembrie. Temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius

Vreme caniculară ne așteaptă ASTĂZI. În nordul ţării sunt posibile ploi cu descărcări electrice. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab Sud-Est.

La Briceni şi Soroca se vor înregistra 30 de grade Celsius, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Chişinău şi Tiraspol sunt prognozate 32 de grade, iar la Leova - 33 de grade Celsius. Cel mai cald va fi la Comrat şi Cahul unde mercurul din termometre va urca până la 34 de grade.

În următoarele zile se va răcori şi vor cădea ploi. În Capitală, maximele termice vor indica, ziua, până la 22 de grade Celsius, iar noaptea vor fi până la 14 grade.

Pe litoral vremea va fi caldă. La Budva termometrele vor indica 24 de grade Celsius. La Barcelona se vor înregistra 25 grade, iar la Odesa, Constanţa şi Varna vor fi 26 de grade Celsius.

În staţiunea Antalya din Turcia se vor înregistra până la 35 de grade Celsius, iar la Nisa – 24 de grade. La Salonic termometrele vor indica 27 de grade, iar la Larnaca vor fi 33 de grade Celsius. Pe litoralul egiptean sunt anunţate maxime de 38 de grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu