Vreme caldă în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Vreme caldă ne așteaptă mâine. În unele raioane din nord sunt posibile ploi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab Vest.

La Briceni şi Soroca, se vor înregistra 18 de grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei vor fi 20 de grade, iar la Chişinău sunt prognozate 21 de grade Celsius. La Tiraspol şi Leova vor fi 22 de grade Celsius. Cel mai cald va fi la Comrat şi Cahul unde mercurul din termometre va urca până la 23 de grade.

În următoarele zile, vremea va fi caldă. În Capitală, maximele termice vor indica, ziua, până la 31 de grade Celsius, iar noaptea vor fi până la 17 grade.

Pe litoral vremea va fi caldă. La Odesa sunt prognozate 24 de grade Celsius. La Constanţa şi Barcelona se vor înregistra 25 grade, iar la Varna va fi cu un grad mai mult. La Budva termometrele vor indica 27 de grade Celsius.

În staţiunea Antalya din Turcia se vor înregistra până la 35 de grade Celsius, iar la Nisa – 25 de grade. La Salonic termometrele vor indica 27 de grade, iar la Larnaca vor fi 34 de grade Celsius. Pe litoralul egiptean sunt anunţate maxime de 37 de grade.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu