Vreme caldă, dar şi ploi cu descărcări electrice în următoarele zile. Câte grade vor indica termometrele

Mâine vom avea parte de vreme caldă. În unele regiuni ale țării sunt posibile ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab la moderat.

La Briceni şi Soroca, se vor înregistra 26 de grade Celsius, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Chişinău şi Tiraspol sunt prognozate 29 de grade, iar la Leova sunt prognozate 30 de grade Celsius. Cel mai cald va fi la Comrat şi Cahul unde mercurul din termometre va urca până la 31 de grade.

În următoarele zile, vremea va fi caldă. În Capitală, maximele termice vor indica, ziua, până la 24 de grade Celsius, iar noaptea vor fi până la 14 grade.

Pe litoral vremea va fi caldă. La Odesa se vor înregistra 29 grade, iar la Barcelona va fi cu un grad mai mult. La Constanţa şi Varna vor fi 31 de grade, iar la Budva termometrele vor indica 34 de grade Celsius.

În staţiunea Antalya din Turcia se vor înregistra până la 34 de grade Celsius, iar la Nisa - 30 de grade. La Salonic şi Larnaca termometrele vor indica 32 de grade, iar pe litoralul egiptean sunt anunţate maxime de 38 de grade. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu