Vrei să sărbătoreşti Paştele departe de casă? Agenţiile de turism au oferte generoase şi reduceri de până la 20%

Embed:

În preajma sărbătorilor pascale, agenţiile de turism au oferte generoase şi reduceri de până la 20 la sută pentru moldovenii, care vor să sărbătorească Paştele departe de casă. Moldovenii preferă excursii în capitalele europene, pelerinaje în România, dar şi să facă plajă în Dubai sau India. 

O vacanţă de trei zile în Cracovia, Budapesta sau Viena costă de la 100 până la 200 de euro. Dintre destinaţiile exotice, moldovenii optează pentru Dubai, India şi Tailanda. O excursie de patru zile la mai multe mănăstiri din România costă 95 de euro, iar pentru a vizita Ierusalimul în săptămâna patimilor va trebui să scoateţi din buzunar peste 800 de euro.

Reprezentanţii agenţiilor de turism pregătesc clienţilor şi multe surprize.

"Cea mai solicitată destinaţie este Ierusalimul. Ofertele încep de la 895 de euro pentru persoană. Din partea agenţiei avem un bonus, care constă în sărbătorirea Paştelui la biserica română din Ierusalim", spune Carmina Dan-Dorogoi.

"Sunt persoane care doresc să meargă şi la mare. Merg la mare în zonele mai exotice, tropicale, în India şi Dubai. Pelerinaje organizăm în ţară. Obişnuim să facem în fiecare duminică înainte de Paşti, ca turiştii să poată merge să se cureţe, să se împărtăşească", spune reprezentantul unei agenţii de turism, Dumitru Cojuhari.

Cei mai mulţi moldoveni, preferă, însă, să sărbătorească Paştele în familie, alături de cei dragi. 

"Nu, Paştele se sărbătoreşte acasă, dar fiecare cu preferinţele lui, dacă alege o pensiune e treaba lor", spune o femeie.

"Cred că vom sărbători acasă, împreună cu părinţii ca de obicei, la ţară, la bunici, rude. Este o sărbătoare tradiţională", spune altă femeie.

"Mă duc până la Roma. Acolo la mine e soţia, fiica şi am 12 fini şi nepoţi şi cumnaţi", spune un bărbat.

În acest an, creştinii ortodocşi vor sărbotiri Învierea Domnului pe 20 aprilie. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu