Vrei să petreci noaptea dintre ani într-un local din capitală. Iată câteva OFERTE SPECIALE

Embed:

Bucate alese, băutură din belșug și interpreți de renume. Acestea sunt ofertele administratorilor localurilor din capitală pentru seara de Revelion. Mai multe restaurante și cluburi au pregătit oferte speciale pentru a-și impresiona clienții și a le oferi o noapte de neuitat. 

Pentru a satisface preferinţele clienților, în localurile din capitală se vor organizează petreceri tematice, iar clienții vor trebuie să respecte codul vestimentar și să intre în pielea unor personaje din filme celebre.

"În seara de Revelion dorim să transferăm toți oaspeții noștri în anii 20, 30 din New York. La noi tematica este Marele Gatsby consacrat filmului cu același nume.Toate decorațiunile în restaurant vor fi de așa gen, interpreții vor cânta piese din acest film. Meniul va fi din 17 poziții de bucate", a spus Alexandru Botnaru, managerul unui restaurant din capitală.

Cei care vor să guste din deliciile culinare ale bucătăriei moldovenești pot opta pentru un restaurant tradițional.

"Am creat un Revelion, un program, un show care este destinat zodiilor, celor ce cred în horoscop. Evident că vor fi dansuri, distracție, concursuri, foarte multe surprize. Bucatele sunt tradiționale moldovenești. Biletul conține 5 feluri de mâncare, în rest oaspeții pot să comande tot ce este în meniu", a explicat Vitalie Luchin, directorul unui restaurant din Chişinău.

Cei care vor să se distreze în noaptea dintre ani pot merge într-un club karaoke sau la discotecă.

"În noaptea de Revelion clienții vor avea parte de premii, daruri și vor fi organizate concursuri. De asemenea, vor fi și interpreți. O să fie prezent și un actor de pantomimă care va distra clienții", a precizat Vladilena Olei, managerul unui karaoke din capitală.

Prețurile pentru o noapte de Revelion variază în funcție de local, meniu și program. Cei care s-au decis să sărbătorească Revelionulîntr-un restaurant tradițional, trebuie să scoată din buzunar cel puţin 600 de lei de persoană pentru o cină.

Iar localurile care au invitat de Revelion interpreți renumiți, vor percepe pentru o persoană cel puțin 2 000 de lei.

Petrecerea de Anul Nou la o discotecă va costa între 450 de lei și 1 000 de lei. Cei care aleg să se distreze la karaoke vor plăti până la 1 500 de lei. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu