Vrei să oferi un dar inedit de Crăciun? 10 idei creative pentru cadouri personalizate

Dacă v-aţi săturat să oferiţi aceleaşi tipuri de cadouri de Crăciun în fiecare an, iarna aceasta puteţi să-i surprindeţi pe cei dragi cu un cadou personalizat, lucrat manual, care să fie pe placul celui care îl primeşte. Iată câteva sugestii:

1. Bijuterii personalizate       

Anul acesta poţi să dăruieşti celor dragi un cadou personalizat, o bijuterie de argint, piele naturală şi cristale swarowski. Poate fi o brăţară sau un colier, pe care să fie gravat numele persoanei iubite. 

2. Cană personalizată 

O cană personalizată cu fotografie ori text sau o cană de cafea cu capac, ideală pentru a fi luată la pachet, sunt cadourile perfecte.

3. Tricou personalizat pentru fanii „Minions” 

Dacă persoana căreia vrei să-i dăruieşti un cadou de Craciun este fan sau fană „Minions”, atunci îi poţi dărui un tricou personalizat cu simpaticele personaje din desene animate. 

4. Ramă multiplă

Un cadou draguţ şi nu foarte scump pe care îl puteţi dărui poate fi o ramă multiplă, personalizată cu poze din albumul familiei. 

5. Jurnal personalizat

O idee de cadou handmade ar putea fi un jurnal personalizat care să conţină numele persoanei care o primeşte sau un design/model care să  încânte „primitorul”. 

6. Cană îmbrăcată în „hainuţă”

Cănile îmbrăcate în „hăinuţe”  sunt o altă variantă de cadou handmade inedit care pot fi găsite online. Cana poate fi personalizată cu numele persoanei care primeşte cadoul şi/sau cu un personaj draguţ.

7. Sticlă de whiskey personalizată

O sticlă de whiskey Jack Daniels cu etichetă personalizată  prin pictură manuală este un cadou ideal pentru persoanele care consumă acest tip de băutură. 

8. Cadouri pictate manual 

Dacă deţii deja un obiect pe care vrei să-l dăruieşti, dar vrei să-l persoanlizezi, îl poţi trimite fetelor de la Torumaline Boutique care pictează absolut orice şi plăteşti doar manopera. Poţi personaliza articole vestimentare, produse de design interior, căni, ceasuri, mobilă, genţi, chiar şi pantofi.

9. Decoraţiuni de Crăciun personalizate 

Un alt cadou handmade „de sezon” sunt globurile de lemn personalizate.

10.  Cutii metalice şi borcane personalizate pentru decor 

De Crăciun poţi dărui cutii din metal şi borcane cu închidere ermetică personalizate în care poţi păstra fursecuri, poţi dărui bomboane sau pe care le poţi folosi doar pentru decor. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu