Vrei să fii preşedinte pentru o zi? Află ce stat îţi poate îndeplini visul

Cine caută o ofertă mai specială de Paşte, dar şi pentru restul anului, poate, începând din acest an, să se joace de-a preşedintele şi să conducă o ţară din Europa, scrie CanCan.ro.

După ce l-au refuzat pe Snoop Dogg, care a vrut să închirieze statul Liechtenstein pentru a filma un videoclip, oficialii celei mai mici ţări din Europa s-au gândit că totuşi nu ar fi o idee rea de afacere.

Astfel, micuţul principat va fi la dipoziţia oricui plăteşte 48.000 de euro pe zi, iar "închirierea" se face pe ninimum două nopţi. Cam scump faţă de orice alt hotel din lume, dar ai la dispoziţie o ţară şi te poţi considera preşedinte măcăr o dată în viaţă.

Bogătaşii care vor închiria cel mai mic stat din Europa vor putea aduce şi 150 de invitaţi, caz în care preţul nu mai pare deloc foarte mare.

În aceşti bani, "preşedintele" va putea să comande poliţia, va primi o cheie onorfică a statului, în Parlament, va putea participa la degustări de vinuri din colecţia prinţului, se va putea plimba cu trăsura prin Vaduz şi alte beneficii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu