Vrei să devii "Stăpânul Zăpezilor"? Lamborghini orhanizează cursuri de pilotaj pe gheaţă

Fanii Lamborghini se pot bucura în această iarnă de avantajele unor cursuri speciale de pilotaj de pilotaj pe gheaţă pe care brandul italian le organizează în staţiunea Cortina d'Ampezzo, în luna februarie 2010. Preţul e piperat, dar include teste cu cele mai noi modele Lamborghini şi instructori ai mărcii italiene, anunţă automarket.ro.

Preţul unui pachet de 3 zile este de 6000 de euro, iar instructorii Lamborghini pun la dispoziţie cele mai noi modele ale mărcii, inclusiv Aventador, şi cunoştinţele acumulate în zeci de ani de experienţă pentru ca elevii să poată pleca de la Cortina cu o diplomă care certifică absolvirea acestui curs.

Printre atracţiile cursului se numără teste clasice cu instructori în partea dreaptă, lecţii de drift şi toate avantajele oferite de un hotel de cinci stele aflat în inima Alpilor şi de o găzduire All Inclusive din partea celor de la Lamborghini, implicit un cadou de lux din partea mărcii italiene. Totul se desfăşoară pe pista de gheaţă Auronzo, destinată acestui tip de cursuri de pilotaj.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu