Vrei o tabletă cu MAC OS X? Compania Modbook vine cu o soluţie (FOTO/VIDEO)

Embed:

Compania Modbook, specializată pe asamblarea tabletelor cu sisteme de operare Windows şi MAC OS X, a anunţat un nou produs numit Modbook Pro X, scrie 4pda.ru.

Tableta este construită având la bază laptopul MacBook Pro cu display de 15 inch. Computerul portabil conţine aproape toate componentele originale, inclusiv şi ecranul Retina cu o rezoluţie de 2880x1800 pixeli. Pe lângă toate, utilizatorii îl pot comanda într-o varietate de configuraţii.

Modbook Pro X suportă 2048 de atingeri pe ecran și dispune de un "creion" special ce vine la pachet. De asemenea, poate fi comandată o configurație în care pe capacul din spate al aparatului sunt instalate taste suplimentare pentru a interacționa cu tableta. În plus, pentru o taxă adăugătoare, compania oferă un suport cu o tastatură detașabilă.

Preţul pentru Modbook Pro X porneşte de la 1 999 dolari, în funcție de dotări și configurare. Cu toate acestea, garanţia oficială de la Apple nu se mai aplică dispozitivului, dar în schimb compania oferă una proprie. La moment au loc strângeri de fonduri pe Kickstarter pentru producerea în masă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu