Vrei la mare cu bani puţini? Agenţiile turistice din ţară oferă sejururi în Turcia şi Grecia

Embed:

Moldovenii care îşi permit plecarea într-o vacanţă neplanificată pot profita din plin de ofertele fierbinţi. Anul acesta, unele sejururi anunţate de agenţiile de turism de azi pe mâine, sunt mai ieftine, în medie cu 40 la sută faţă de 2018. În special, este vorba despre Grecia sau Bulgaria unde preţurile pornesc de la 120 de euro pentru o persoană.

Oferta include transportul şi cazarea cu masă de tip all inclusive. Reprezentanţii agenţiilor de turism spun că ofertele apar după ce unii clienţi renunţă la vacanţă pe ultima sute de metri sau pentru că în avionul de tip charter mai rămân câteva locuri.

"Ofertele fierbinţi se bazează anume pentru destinaţiile care au zborul, pentru că o parte bună din preţ şi de ce anume scade preţul este datorită biletelor avia. Acestea sunt ofertele care nu trebuie să tărăgănăm, sunt ofertele care dispar foarte repede .Deobicei ofertele fierbinţi maximu care poate să dureze este o zi două", a spus reprezentatul agenţiei de turism, Artiom Neaga.

Cele mai mici preţuri sunt pentru Grecia, iar cele mai mari - pentru Turcia.

"300 de euro în Turcia cu zbor inclus cazare, mâncare de tip All Inclusive. Grecia anul acesta este de la 120 de euro pentru o săptămână cu autocarul, cazarea 7 nopţi, 8 zile, asigurarea medicală şi 3 excursii inclus", a spus directorul agenţiei de turism, Ion Curmei.

Unii moldoveni spun că şi-ar permite să plece în vacanţă fără să se pregătească, alţii însă preferă să o planifice din timp.

"Chiar mâine? Probabil nu. Obişnuiesc să-mi planific vacanţa cu o lună înainte. "

"Sunt o persoană care încearcă orice aşa că chiar dacă o să dau în bară cu aceasta nu o să-mi pară rău. Să mă simt bine altceva nu mai contează." "

Agenţiile de turism au în această perioadă şi oferte promoţionale pentru cei care îşi planifică un concediu iarna. Rezervările din timp îi pot scuti pe turişti de 10-15% din costul sejururilor în România, Bulgaria sau Ucraina.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu