"Vreau o Minune", duminică, la 21:15. O bucătăreasă a copt o plăcintă de 37 de metri

Embed:

Bucătăreasa grădiniţei de copii din satul Cotul Morii, Hânceşti, a copt cea mai lungă plăcintă din viaţa ei. Deliciul cu mere are tocmai 37 de metri. Cifra nu este deloc întâmplătoare - atâţia ani a lucrat femeia în calitate de bucătar. Ea şi-a realizat visul în cadrul celui mai emoţionant show de la Prime, "Vreau o minune".

Pentru a coace plăcinta, Nina Verdeş a avut nevoie de zeci de ouă şi tot atâtea kilograme de făină. A acceptat cu uşurinţă provocarea, pentru că are în spate o experienţă de invidiat.

"Ca bucătar de 37 de ani. Primul primul pas l-am făcut în 75 la cafeneaua din satul Lăpuşna. Pe urmă am trecut la Oneşti", a spus eroina emisiunii "Vreau o minune", Nina Verdeș.

Femeia a avut nevoie de peste patru ore pentru a face aluatul, a tăia merele şi a pune plăcinta la cuptor.

"Plăcinte am mai făcut numai nu cu metrul. Cu kilogramul, cu bucata, numai nu cu metrul", a menţionat eroina emisiunii "Vreau o minune", Nina Verdeș.

Surpriza a fost pusă la cale de nepoţii femeii şi de echipa show-ului "Vreau o minune", în frunte cu Adrian Ursu.

Abia după ce plăcinta a fost gata, Nina Verdeş a aflat pentru cine a gătit-o. Desertul a fost un adevărat deliciu pentru copiii Şcolii Internat din Străşeni. Pentru că le-a făcut o bucurie micuţilor, aceştia i-au mulţumit.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu