VREĂ ÎNAPOI LA PRIMĂRIE: Dorin Chirtoacă s-a lansat în campanie electorală

Embed:
Vrea să câştige al patrulea mandat de primar al Chişinăului. Preşedintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, s-a lansat în campanie. Acesta a enumerat peste 120 de proiecte despre care, spune el, fără implicarea sa, nu ar fi fost realizate şi a declarat că vrea să ducă la bun sfârşit şi alte planuri pe care le are. Printre acestea se numără renovarea staţiei de epurare sau termoizolarea clădirilor instituţiilor de învăţământ şi spitalelor. De asemenea, Chirtoacă s-a referit şi la alte probleme curente ale urbei.

"Pornite proiecte de rezolvare a treburilor curente, de exemplu, pentru fluidizarea traficului, pentru consolidarea capacităţilor de contracarare a dezastrelor, pentru o nouă flotă de deszăpezire", a spus pretendentul la funcţia de primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă se arată încrezător în forţele proprii şi spune că nu are concurenţi. De fapt, susţine el, ceilalţi pretendenţi la fotoliul de primar ar avea un singur scop, să-l împiedice pe el să câştige competiţia electorală.

"Astăzi se înghesuie o mulţime de hiene, care, văzându-mă lovit de ei, s-au grăbit repede să rupă şi ei, dacă ar putea, din mine şi să-mi ocupe locul", a spus pretendentul la funcţia de primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă.
 
Dorin Chirtoacă s-a aflat în fruntea Primăriei timp de zece ani, iar în mai 2017 a fost reţinut, după care şi-a dat demisia. Fostul edil este acuzat pentru trafic de influenţă şi corupere pasivă în dosarul parcărilor cu plată şi, în prezent, este cercetat în libertate.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu