Vrea ca oamenii să-l voteze, dar s-a ascuns de ei în Primărie. Socialistul Ion Ceban s-a înregistrat în calitate de candidat la funcţia de primar al Capitalei

Ion Ceban a depus actele la Consiliul Electoral de Circumscripţie pentru înregistrare în calitate de candidat pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău din partea Partidului Socialiştilor din Republica Moldova. După ce a perfectat toate actele, Ceban a organizat o conferinţă de presă, în cadrul căreia a făcut mai multe promisiuni. 

"Eu îmi doresc ca locuitorii Capitalei să nu aleagă între retorica geopolitică şi ceea ce trebuie să se întâmple în Capitală pentru că ceea ce a fost până acum nu a adus nimic bun pentru oraş", cu acest mesaj Ceban şi-a început discursul. Socialistul a mai declarat că şi-ar dori ca municipiul Chişinău să treacă la un alt nivel dezvoltare. Totodată, acesta a spus că în următoarele zile va prezenta programul pe care îl propune în calitate de candidat. 

Conferinţa de presă a fost organizată pe holul clădirii Primăriei. Întrebat de ce nu a făcut-o afară, în faţa oamenilor, Ion Ceban a spus că e prea mult zgomot. 

Totodată, socialistul a declarat că în această campanie mizează "pe un comportament civilizat din partea concurenţilor electorali".  Asta în timp ce Ion Ceban s-a remarcat de mai multe ori prin comportamentul său agresiv. 

De exemplu, în 2015, socialistul a sărit la bătaie la primarul de Chişinău de atunci Dorin Chirtoacă. S-a întâmplat la o şedinţă a Consiliului Municipal Chişinău. 

CITEŞTE ŞI: Show electoral cu pumni şi înjurături la Primărie. Poliţia a intervenit de URGENŢĂ (VIDEO)

Recent, Ion Ceban a fost acuzat de vicepreședintele formațiunii "Partidul Nostru" Ilian Cașu că îşi promovează rudele în funcţii la primăria Chişinău. Astfel, Caşu declara că Tatiana Bucearschi, care este nașa de cununie a surorii socialistului Ion Ceban, a fost numită șef al Direcției Asistență Socială și Sănătate. 

CITEŞTE ŞI: Socialistul Ion Ceban, acuzat că-și promovează rudele în funcții, la Primărie

Lasă un comentariu