Voronin zâmbind: Să discuţi la saună despre alegerea preşedintelui... e normal. Diacov: A fost bine! VIDEO

Embed:

Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, nu neagă că a vorbit cu Dumitru Diacov la saună despre alegerea şefului statului. Mai mult, acesta spune, zâmbind, că „e normal” să porţi o discuţie la acest subiect chiar şi într-o astfel de încăpere. Declaraţiile au fost făcute de liderul comuniştilor, astăzi, pe holul Parlamentului.

"La saună despre alegerea preşedintelui... e normal. Nu contează unde-a fi, dacă se hotărăşte problema", a comentat râzând Voronin.

Aflat în preajmă, preşedintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, a fost luat la întrebări de jurnalişti de faţă cu Voronin. Democratul a confirmat că s-au văzut la saună şi au discutat despre alegerea şefului statului.

"A fost bine la saună, dar nu am încheiat discuţia, pentru că domnul Voronin trebuia să plece la o emisiune televizată", a declarat Diacov, fără să dea mai multe detalii la acest subiect.

Cei doi nu au precizat când anume şi le ce saună au avut loc discuţiile despre alegerea preşedintelui, îmbrăţişându-se ca doi vechi prieteni şi intrând în sala de şedinţe.

Moldova nu are un şef de stat de mai bine de doi ani, pentru că Alianţei de guvernare nu-i ajung două voturi pentru a alege preşedintele ţării.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu