Voronin: Voi propune ca Iurie Muntean să fie viitorul preşedinte al PCRM

Embed:

Candidatura lui Iurie Muntean va fi înaintată de către Vladimir Voronin la funcţia de preşedinte al Partidului Comuniştilor. Mai mult, actualul preşedinte al PCRM speră să ajungă în ziua când noul lider comunist va fi numit în funcţie. Despre acest lucru a anunţat liderul PCRM, la un post privat de televiziune.

"Iurie Muntean o să fie candidatura viitorului preşedinte şi eu sper că o să ajung la această zi şi o să văd când o să fiu înlocuit. Însă, acest lucru se va hotărî în cadrul Congresului Partidului", a menţionat preşedintele PCRM.

Referindu-se la la candidatura fiului său, Oleg Voronin, la această funcţie, Vladimir Voronin a menţionat că, totuşi, noul lider al comuniştilor poate deveni orice membru al partidului.

"Viitorul preşedinte al Partidului Comuniştilor va fi ales la Congresul formaţiunii şi nu se ştie dacă  Oleg Voronin are ca scop înlocuirea tatălui său. Partidul nu se dă prin moştenire. Preşedinte poate deveni oricare membru al partidului şi acest lucru nu-l hotărăşte Voronin-tatăl sau Voronin-fiul", a punctat liderul comunist.

Totodată, Vladimir Voronin a spus că se mândreşte că în sânul partidului a avut posibilitatea să crescă persoane care se află în fruntea ţării. Mai mult, acesta a menţionat că orice membru al Partidului Comuniştilor deţine destulă substanţă cenuşie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu