Voronin va boicota turul doi al alegerilor: Cine nu ar câştiga, oraşul Chişinău n-o să aibă nicio perspectivă

Embed:

Locuitorii municipiului Chişinău sunt cei care vor pierde de pe urmă celui de-al doilea tur al alegerilor locale, indiferent de rezultatul acestora. Şi asta pentru că niciunul dintre cei doi candidaţi nu este pregătit să vină cu soluţii pentru problemele Capitalei. Este opinia preşedintelui Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin.

"Cine nu ar câştiga din aceşti doi, Chişinău nu o să aibă nicio perspectivă, va rămâne aşa cum este: un sat mare-mare, dezorganizat din toate punctele de vedere", a comunicat preşedintele PCRM, Vladimir Voronin.

Acestea sunt prognozele liderului comuniştilor, Vladimir Voronin, pentru cel de-al dolea tur al alegerilor în Capitală care vor avea loc în 3 noiembrie. Mai exact, Voronin consideră că Ion Ceban, fostul său coleg de partid şi actualul candidat al PSRM pentru funcţia de primar al Capitalei, nu a demonstrat prin fapte concrete că este capabil să gestioneze Primăria municipiului Chişinău. 

"Nu o să votez pe nimeni, pentru că nu am încredere niciu în unul, nici în altul. Pe acesta "Ion-megafon" îl cunoaştem de când umbla cu megafon pe la mitinguri şi pe aici se învărtea în jurul partidului. Este bun numai de "tra-lea-lea", de vorbărie", a spus preşedintele PCRM, Vladimir Voronin.

Voronin îl critică dur şi pe candidatul blocului ACUM, Andrei Năstase, care, de asemenea, va lupta în data de 3 noiembrie pentru funcţia de primar al Capitalei. 

"Năstase pe mine m-a pus în gardă, când a spus cu un răspuns la o întrebare foarte simplă, de ce nu aduce familia acasă din Germania, el a spus că nu poate fi asigurată siguranţă. Alio, tu eşti ministru de Interne, tu eşti obligat să asiguri siguranţa fiecărui cetăţean, dar tu te semnezi că nu poţi asigura securitatea familiei", a menţionat preşedintele PCRM, Vladimir Voronin.

Recent, în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune, ministrul degrevat al Afacerilor Interne, candidatul blocului ACUM, Andrei Năstase, a declarat că nu se simte în siguranţă în Moldova şi din acest motiv ezită să-şi aducă la Chișinău familia de la Frankfurt.

Năstase nu a răspuns la telefon pentru a comenta declaraţiile lui Voronin, iar Ion Ceban ne-a rugat să revenim mai târziu cu un apel.

loading...

Lasă un comentariu