Voronin se teme de noi trădări: Lista electorală a PCRM va fi constituită doar din membri ai formaţiunii

Embed:

Lista electorală a Partidului Comuniştilor, pentru alegerile parlamentare din noiembrie, va fi constituită doar din membri ai formaţiunii. Anunţul a fost făcut de liderul PCRM, Vladimir Voronin, în conferinţa de presă organizată astăzi. Componenţa listei dar şi programul electoral vor fi aprobate la plenara partidului din 1 octombrie.

În conferinţa de presă, Vladimir Voronin a adus critici dure la adresa foştilor colegi de partid, pe care din nou, i-a acuzat de trădare. Liderul PCRM a confirmat plecarea din formaţiune a unuia dintre fondatorii PCRM, fostul ambasador al Moldovei în Rusia, Andrei Neguţa.

Totodată, a negat plecarea prim-secretarului Comitetului raional Râşcani al PCRM, Andrei Ciornîi. De asemenea, Voronin a lăsat să se înţeleagă că nu va da curs apelului fostului comunist Vadim Mişin prin care le-a cerut partidelor de stânga să elaboreze o strategie electorală comună. Nici Igor Dodon nu a scăpat de criticile fostului său şef de partid.

"Noi avem deja un spot video despre trădările lui Igor Dodon, despre faptul că Stefan Fule îi trimitea pe Dodon şi Greceanîi la Bruxelles, înainte de a-l vota pe Nicolae Timofti în funcţia de şef de stat. Despre cine şi cât i-a plătit pentru acest vot. Ei vorbesc acum despre integrarea Moldovei în Uniunea Vamală, deşi spuneau că ne-au părăsit pentru că nu vroiam în Uniunea Europeană. Avem ce spune despre aceşti ticăloşi!", a declarat Vladimir Voronin.

În mod tradiţional, liderul PCRM a criticat şi aleşii de la guvernare.

"Au adus în Parlament organizaţia criminală de la sud, în frunte cu Ion Butmalai, şi organizaţia de la nord în frunte cu… aista din Soroca – Cembreleţ sau cum îl cheamă?".

În replică la declarațiile lui Voronin, socialistul Igor Dodon l-a numit, pe pagina sa de pe o reșea de socializare, "un bătrânel mincinos, obosit și rătăcit".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu