Voronin: Roşca e un arici... cu poziţie

Preşedintele Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, îl descrie pe fostul său aliat Iurie Roşca drept un personaj greu de influenţat şi dirijat. Voronin a spus într-o emisiune la TV7 că nu a avut niciodată drept obiectiv "să-l pună în buzunar" pe Roşca.   

"A reuşit cineva să-l pună pe Roşca în buzunar, pe acest arici? Noi nu am avut aşa obiectiv, pentru că este un om cu caracter, cu poziţie. Încercaţi să îl puneţi în buzunar", a subliniat Vladimir Voronin.

De asemenea,liderul PCRM a ţinut să precizeze că protestele organizate de fostul lider al PPCD, Iurie Roşca, au fost mereu calme.

"Roşca a protestat mereu paşnic, nu ca aceşti barbari care au făcut ceea ce au făcut pe 7 aprilie. Acum Roşca a plecat din politică, nuştiu cine l-a speriat aşa tare" a adăugat Vladimir Voronin.

Amintim că, parteneriatul dintre Voronin şi Roşca a început în anul 2005. Pe 4 aprilie 2005, fostul lider al PPCD şi-a dat votul pentru ca Vladimir Voronin să ajungă preşedintele ţării pentru al doilea mandat consecutiv. Ulterior, Roşca a deţinut funcţii importante în Parlamentul şi Guvernul Republicii Moldova.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu