Voronin o ţine una şi bună: Alegeri parlamentare anticipate! Noi vom împinge AIE să ia această decizie

Alegerile anticipate sunt inevitabile, iar protestele PCRM doar împing Alianţa spre luarea acestei decizii. Declaraţiile aparţin preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, şi au fost făcute la un post privat de televiziune.

"După 15 ianuarie nu mai discutăm nimic cu Alianţa. După 15 ianuarie ei se află ilegal la putere. Noi astăzi nu mai vedem o altă soluţie, decât numirea unei noi date a alegerilor parlamentare. Prin aceste proteste noi o să-i împingem să ia această decizie", a declarat liderul PCRM.

Voronin a mai menţionat că nu poate permite celor de la guvernare ca să activeze mai departe nelegitim: "Ce n-ar face ei, toate documentele vor fi declarate nelegitime. Fiind un partid care am activat conform legilor, nu putem activa în acest Parlament".

Totodată, liderul comunist a menţionat că protestele organizate de PCRM sunt doar o prelungire a marşurilor sociale din vara anului trecut.

Voronin a declarat anterior că, Partidul Comuniştilor se va alătura protestelor organizate de Partidul Popular Creştin Democrat din Moldova, care vor continua până când Alianţa pentru Integrare Europeană îşi va da demisia.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu