Voronin nu este sigur că vor mai rezista comuniştii în partid: Popa botează, dar zile nu dă

Timpul trece, acuzaţiile rămân. Liderul Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, i-a numit din nou trădători pe cei opt deputaţi comunişti care au părăsit formaţiunea şi i-a îndemnat să-şi depună mandatele. S-a întâmplat în cadrul unei emisiuni de la postul N4. Totodată, preşedintele PCRM îşi doreşte ca niciun membru PCRM să nu plece din partid, deşi spune că nu bagă mâna în foc pentru asta. 

"Numele trădătorilor rămâne în vecii vecilor în lista lor, cu ce scop nu ar fi făcut asta. Sunt convins că jumătate dintre cei opt retrăiesc şi au resentimente faţă de pasul făcut. Pot spune că ei chiar pe sine nu se suportă. Sunt absolut convins de asta. Trădarea nu se iartă şi nu este înţeleasă nicăieri. Nimeni nu a stimat trădătorii. Niciunul dintre cei opt nu a găsit bărbăţie şi curaj pentru a veni la o discuţie cu mine. Cetăţeneşte ar trebui să-şi depună mandatul pentru că nu au acumulat singuri câte 16 mii de voturi. Dar cui îi trebuie el mai departe, dacă depune mandatul? Aceste lucruri se fac împotriva partidului nostru", a declarat Voronin.

Totodată, liderul PCRM spune că nu este sigur că toţi comuniştii vor rezista în cadrul formaţiunii şi a fracţiunii. "Vor continua să atace şi vor face diferite încercări şi mai departe în organele publice locale. În fracţiunea noastră s-a stabilizat situaţia. Cine ştie... Popa botează, dar zile nu dă... Mâna în foc nu o poate pune nimeni. Sunt ferm convins şi vreau ca ei să reziste", a mai spus liderul PCRM. 

Publika.md menţionează că, în ultimii trei ani, de când partidul se află în opoziţie, peste 5.000 de comunişti au părăsit PCRM

VEZI AICI care sunt cele mai importante plecări.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu