Voronin: Mai mulţi membri ANTIFA au făcut parte din PCRM

Embed:

Câțiva dintre membrii mişcării extremiste ANTIFA au făcut parte şi din Partidul Comuniștilor. O confirmă președintele formațiunii, Vladimir Voronin. Potrivit politicianului, ei au fost excluși din rândurile partidului, în momentul în care au fost suspectați de colaborare cu organizația.

"Au fost mulți membri ai PCRM, inclusiv și liderii partidelor care astăzi se luptă pentru guvernare. Noi am descoperit la timp toate aceste prostii pe care intenționau ei să le facă. Ne-am dezis de acești membri ai PCRM și-mi pare bine c-am făcut acest lucru", a declarat Voronin.

Liderul comuniştilor s-a referit și la posibila excludere a Partidului "Patria" din cursa electorală: "Dacă Comisia Electorală Centrală are destule argumente, nu știu de când sunt filmate aceste arme, cu diferite chestii. Dacă aceasta este legat de acest partid, dacă ei, cei care sunt în acest partid, inclusiv cei care ne-au trădat și s-au dus în acest partid, atunci totul e normal, așa trebuie de procedat".

Vladimir Voronin a reiterat că PCRM nu va coaliza niciodată cu trădătorii formaţiunii. Printre ei se numără şi socialiştii conduşi de Igor Dodon.

"Dodon e serios? Toată campania electorală din el ies numai prostii și aiureli. Și acum el vede că în partidul său pragul se duce de sub picioare. Pragul electoral. Cu cine noi să ne unim? Pentru Dodon, asta e viaţă sau moarte. El dacă nu ajunge în Parlament e gata pentru totdeauna", a subliniat liderul PCRM.

Potrivit liderului PCRM, Vladimir Voronin, comuniştii au organizat până acum peste șapte mii de întâlniri cu alegătorii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu