Voronin l-a acuzat pe Sergiu Sîrbu că a vrut să-i cumpere toţi membrii partidului. Sîrbu: Îi doresc sănătate!

Embed:

Într-o emisiune televizată de la un post privat, liderul PCRM l-a acuzat pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu că ar fi încercat să-i cumpere colegii pentru a-l lăsa singur. 

Potrivit lui Voronin, suma ar fi ajuns la 300 de mii de euro, iar fosta deputată căreia i s-ar fi promis acești bani ar fi Elena Bodnarenco.

Mai mult, liderul comuniştilor a spus că el a fost cel care l-a denunţat pe Sîrbu la procuratură.

"I-a propus bani pentru a ieși din partid. Scopul lor a fost ca să-i cumpere pe toți în afară de mine, ca eu să rămân singur", a declarat Vladimir Voronin.

În replică, Sergiu Sîrbu a scris pe pagina sa de socializare că afirmarţiile liderului PCRM sunt fără pic de adevăr şi că astfel, Voronin ar încerca să se răzbune. 

"Straniu că domnul Voronin s-a trezit peste mulți ani pentru a se răzbuna prin metode atât de iresponsabile, chiar dacă, omenește, îi pot înțelege supărările personale.
Indiferent de câte acuzații false vor mai fi debitate în spațiul public eu oricum nu-i port pică și îi doresc multă sănătate!", a scris Sergiu Sîrbu.

El a mai menţionat că speră că procuratura nu i-a mai "tras încă un dosar penal".

"Poate nu știați, dar dacă de căutarea miliardului se ocupau vreo 6 procurori, atunci de Sergiu Sîrbu - tocmai peste 30 de procurori și ofițeri de urmărire penală! ????
Iar incriminarea în cazul Sîrbu e mai gravă decât la multe cazuri de rezonață din ultima perioadă!", a mai scris deputatul democrat.

Amintim că Sergiu Sîrbu a fost audiat la sfârşitul lunii ianuarie de către Procuratura Anticorupţie. Potrivit avocatului deputatului, Sergiu Sîrbu este cercetat pentru corupere activă în proporţii deosebit de mari. Sîrbu neagă acuzaţiile. 

După ce Sîrbu a fost audiat de procurori, Partidul Democrat din Moldova și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu atacurile din partea opiniei publice la care sunt supuși membrii partidului. PDM a amintit de principiul ”prezumției nevinovăției”, valabil pentru orice persoană vizată într-o cauză penală.

CITEŞTE ŞI Sergiu Sîrbu a fost audiat de procurori: Ce le-a declarat deputatul oamenilor legii

 

 

 

loading...

Lasă un comentariu